2021 İÇİN FAYDALI TAVSİYELER…

2021 İÇİN FAYDALI TAVSİYELER…

ABONE OL
12 Mayıs 2022 18:24
2021 İÇİN FAYDALI TAVSİYELER…
blank
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 İÇİN FAYDALI TAVSİYELER ..

*Saf olmayın.! Tabi ki değişmek kolay değil ama herkesle öyle iki dakikada canciğer kuzu sarması olmaya da gerek yok. Sonra ciğerinizi söküp, canınıza okuyorlar. Herkesi kendiniz sanmaktan vazgeçin, bırakın zamana yayılsın bazı şeyler, acele etmeyin.

*Külahı başa, ayakkabıyı ayağa giydirin. Yani herkese hakettiği gibi davranın. Tepenize çıkaracak kadar da kimseye değer vermeyin. Her şeyin fazlası zarar, sonra yerlerini beğenip, tepenizden hiç inmek istemiyorlar.

*Minnetsiz, bencil, teşekkür etmeyi, özür dilemeyi bilmeyen, nankör insanları ayıklayın hayatınızdan. Yapamıyorsanız aranıza yüksek duvarlar örün iyice, atlayamasın bir daha iyi niyet bahçenize.

*Yaşınızın kaç olduğu, kaçtan gün alacağınızın bir önemi yok. Bu zamana kadar hep başkalarını memnun etmek için yaşadınız da ne oldu? Koskoca bir hiç ve diz boyu nankörlük kaldı avuçlarınızda. Üzülmeyin zararın neresinden dönerseniz kârdır, hadi bu yıl sizin yılınız olsun.

*Kendinize daha çok vakit ayırın. Daha çok kitap okuyun, daha çok gezin, dostlarınızla daha sık görüşün. Bir kursa yazılın, sizi mutlu edecek yeni bir şeyler öğrenin.

*Ve en önemlisi de kendinize odaklanın. Kalbiniz ne diyor, bedeniniz ne durumda.. Seviyorsanız söyleyin, kiloluysanız zayıflayın. Çocuklarınız varsa daha çok sarılın daha çok öpün. Nefes alışlarınızı yavaşlatın ve dinleyin, kim ne demiş, ne demek istemiş, niye aramamış, böyle şeylere takılıp kendinize de başkalarına da hayatı zehir etmeyin.

Bu yıl farkındalığınızı artırın ve hayatı hakettiğiniz gibi yaşayın.

??

?(Covid) in…

Salih NARİN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP