15 Temmuz gecesi darbecilere bedenini siper edip vatan uğruna şehit düşen Şanlıurfalı Ümit Yolcu‘nun adı Karaköprü‘de bulunan camiye verildi.
Cuma namazının kılındıktan sonra camiye yeni tabela Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın da katıldığı tören ile asıldı. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Camiinin adının verilmesine ilişkin beratı tekbirler eşliğinde şehidin ailesine verildi.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna burada yaptığı konuşmada “Allah, Birbirimize kenetlendiğimiz bu süreçte Peygamber Efendimizin ve şehitlerimizin şefaatinden bizleri mahrum etmesin. Darbe girişimi sırasında şehit olan Ümit Yolcu kardeşimiz gösterdiği cesaret, fedakarlık ve kahramanlıkla bütün milletimizin gönlüne taht kurmuştur. Her şeyini geride bırakarak vatan için, bütün mukaddesatı için, bu millet için, bayrak için yollara düşmüş ve şehadet şerbetini içmiştir. Ümit Yolcu kardeşimizin adını bu camide ve gönlümüzde yaşatacağız. Şehitlerimizin bize açtığı bu yolda birlik ve beraberliğimizin kıymetini bundan sonra daha iyi anlayacağız” diye konuşmasını bitirdi.
1
Marul türleri – en iyi 15 çeşit yapraklı yeşillik
6307 kez okundu
2
C Vitamininin Sağlığa Faydaları ve Doğru Kullanımı
5605 kez okundu
3
Keçi peyniri: yararları ve zararları
5429 kez okundu
4
Kavrulmuş fıstık: yararları ve zararları nelerdir ?
4331 kez okundu
5
Karpuz çekirdeklerinin: faydaları ve zararları nelerdir ?
3118 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.