ŞANLIURFA’nın Akçakale İlçesi’nde, 2 gündür kendisinden haber alınamayan Suriye uyruklu 30 yaşındaki Utman El Deri evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.
Suriye’nin Halep kentinden kaçarak Akçakale’ye sığınan ve ilçede manavlık yapan 2 çocuk babası Utman El Deri, geçen hafta eşi ve çocuklarını Kilis’te bulunan kendileri gibi sığınmacı akrabalarının yanına gönderdi. 2 gündür kendisinden haber alamayan manavdaki çalışma arkadaşı, bu akşam polise giderek durumu anlattı ve Utman El Deri’nin bulunmasını istedi. Bunun üzerine polisler de kayıp Suriyeli sığınmacının Süleymanşah Mahallesi’ndeki evine gitti. İçeri giren polis, odada kanlar içerisinde Deri’nin cesediyle karşılaşınca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Eve gelen ekipler incelemesinde Utman El Deri’nin öldüğünü belirledi. Yapılan inceleme sonrası polis, cesedi otopsi için morga gönderilen Utman El Deri’nin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün bulunması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
1
Marul türleri – en iyi 15 çeşit yapraklı yeşillik
6307 kez okundu
2
C Vitamininin Sağlığa Faydaları ve Doğru Kullanımı
5605 kez okundu
3
Keçi peyniri: yararları ve zararları
5429 kez okundu
4
Kavrulmuş fıstık: yararları ve zararları nelerdir ?
4331 kez okundu
5
Karpuz çekirdeklerinin: faydaları ve zararları nelerdir ?
3118 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.