Ulusal seyehat acentalarının GAP turlarını tekrardan devreye koyması şehir sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban,”Şanlıurfa’da bahar ayları başladı. İnşallah, turizmimiz için bir başlangıç olacak.
Birkaç yıldır kötü durumdayız. Az da olsa istenecek seviyede de olmasa bile yavaş yavaş rezarvasyonlar başladı. Türkiye’de yurt içi turizmine yönelik Şanlıurfa için yerli turizm gruplarını taşıyan seyahat acenteleri, GAP turlarını tekrardan koymaya başladı. Büyük bir sevindirici gelişme. Bölgemizdeki bazı otellerde yer ayırtılmaya başlandı. Turist rehberlerimizi arayarak bazı insanlar Nisan aylarında bilgi almaya başladı ve yer ayırtmaya devam ediyor. Osmaniye belediyelerinden Tüysüz Belediyesi, her hafta 350 kişi civarında Şanlıurfa’ya geliyor. Bu gelişmeler umut verici, istenilen seviyede değil. İnsanlar buraya gezmeye geldikçe, Urfa’nın yöresel lezzetlerini tattıkça Şanlıurfa’nın güzel bir şehir olduğunu görecek. Tekrardan insanlar, inşallah buraya gelip Urfa’nın turizmine katkıda bulunacaktır” dedi.
Ruhaajans
1
Etin kilosuna yeni yılda büyük zam
7524 kez okundu
2
Asgari ücrete kasımda üçüncü zam iddiası yayınlandı.
3435 kez okundu
3
Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun son toplantısı 28 Aralık’ta yapılacak
2368 kez okundu
4
2022’de kripto para birimleri uzmanların 13 tahmini
1644 kez okundu
5
ŞUTSO’dan yeni ekonomi reform paketiyle ilgili açıklama
1411 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.