Yemen’in Lahic kentinde insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda El-Aned Askeri Üssü’ndeki geçit töreni hedef alındı, saldırıda aralarında üst düzey askeri yetkililerin de olduğu ölü ve yaralılar bulunuyor.
Yemen’in güneyinde yer alan Lahic kentinde eğitim yılının başlaması münasebetiyle düzenlenen tören sırasında insansız hava aracıyla bombalı saldırı düzenlendi.
El-Aned Askeri Üssü’ne düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre, aralarında üst düzey askeri yetkililerin de olduğu, çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı.
Güneydeki Lahic kentindeki saldırıda çok sayıda asker hayatını kaybetti. Amerikan haber ajansı Associated Press (AP), askeri üste vurulan askerlerin Suudi Arabistan destekli koalisyona ait olduğunu duyurdu.
Al Arabiya televizyonu 6 kişinin öldüğünün en az 20 kişinin de yaralandığını açıkladı.
1
Etin kilosuna yeni yılda büyük zam
7524 kez okundu
2
Asgari ücrete kasımda üçüncü zam iddiası yayınlandı.
3435 kez okundu
3
Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun son toplantısı 28 Aralık’ta yapılacak
2368 kez okundu
4
2022’de kripto para birimleri uzmanların 13 tahmini
1644 kez okundu
5
ŞUTSO’dan yeni ekonomi reform paketiyle ilgili açıklama
1411 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.