Son zamanlarda Rusya, Türkiye’den ithal ettiği meyveleri geri gönderdi. Tonlarca çilek, erik, kayısı, domates gibi ürünleri çeşitli gerekçelerle iade eden Rusya’nın hedefinde, şimdi de nektarin var.

Türkiye’den yola çıkan ve Rusya’nın Bryansk bölgesinde Noviye Yurkoviçi Gümrük Kapısı’nda incelenen 20 ton nektarin, Rusya pazarına çıkamadan geri gönderildi.
Daha önce 43 ton çileği çiçek tripsi, 21 ton domateste Güney Amerika güvesi, 23,4 ton kırmızı erik, 550 ton mandalina ile 20 ton kayısıda Akdeniz meyve sineği bulma gerekçeleriyle Türkiye’ye geri yollayan Rusya; 20 ton nektarini de Akdeniz meyve sineği larvaları içerdiği gerekçesiyle, ülkeye girişine izin vermeyip Türkiye’ye geri yolladı.
1
Sınır ötesindeki salgın için Urfa’dan önemli uyarı!
2062 kez okundu
2
Ukrayna’nın Rusya’ya Karşı Siber Savaşta Kazandığı Zaferler
1187 kez okundu
3
Atme Kampı’na yerleşen Suriyeli sayısı artıyor
1126 kez okundu
4
Yunanistan kaçak FETÖ’cüleri daha iyi korumaya başladı
1013 kez okundu
5
Türkiye’nin barış yolundaki çabalarına teşekkür etti
861 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.