İşgal güçleri işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Kudüs Üniversitesi’ne baskın düzenledi.
Filistin basınında yer alan haberlere göre, İşgalci İsrail güçleri Doğu Kudüs’e bağlı Ebu Dis beldesindeki Kudüs Üniversitesi kampüsüne girerek bazı fakültelerde arama yaptı.
Baskın sırasında bazı ofislerde tahribata neden olan İşgalci İsrail, üniversiteye ait güvenlik kamerası kayıtlarına da el koydu.
İşgal güçleri baskına tepki gösteren öğrencileri dağıtmak için plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz kullanırken, birçok öğrencinin atılan gazdan etkilendiği ifade edildi.
Batı Şeria’daki Ofra Yahudi yerleşim birimi yakınlarında pazar akşamı durakta bekleyenlerin üzerine hareket halindeki bir araçtan ateş açılması sonucu biri ağır olmak üzere 6 İsrailli yaralanmıştı.
Bu olayın ardından Batı Şeria’daki baskınlarını artıran İsrail güçleri, çok sayıda Filistinliyi de gözaltına almıştı.
(AA)
1
Sınır ötesindeki salgın için Urfa’dan önemli uyarı!
2122 kez okundu
2
Ukrayna’nın Rusya’ya Karşı Siber Savaşta Kazandığı Zaferler
1255 kez okundu
3
Atme Kampı’na yerleşen Suriyeli sayısı artıyor
1192 kez okundu
4
Yunanistan kaçak FETÖ’cüleri daha iyi korumaya başladı
1081 kez okundu
5
Türkiye’nin barış yolundaki çabalarına teşekkür etti
928 kez okundu