Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan ilçeye yeni çok amaçlı salonlar kazandırmak için çalışırken diğer yandan vatandaşlar tarafından başlanılan ve yapımı tamamlanmayan salonlar için kolları sıvadı.
Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Duruca, Güneş, Akdilek, Horoz, Alkanlı, Kurucuk, Ulucanlar Karagöz Mezrasındaki çok amaçlı salonların eksikliklerini giderip bölge halkının hizmetine sundu.
Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları, çalışmalarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.
1
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yardım kolisi izdihamı
1343 kez okundu
2
Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi’nde ücretsiz patates izdihamı
1285 kez okundu
3
Eyyübiye’de kavga! Yaralılar var 4 kişi hastanelik oldu.
1281 kez okundu
4
Şanlıurfa’da bir eve ateş düştü yine intihar
1134 kez okundu
5
Hz.Eyyüp ‘Sabır Makamı’ ziyaretçi akınına uğradı
1011 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.