DOLAR 41,1069 0,51%
EURO 47,8628 0,57%
STERLIN 55,5702 0,60%
ALTIN 4.484,050,14
BIST 11.432,940,65%
BITCOIN 46361551.76273%
Şanlıurfa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Bakan Soylu’nun sözlerine Nihal Olçok cevap verdi

Bakan Soylu’nun sözlerine Nihal Olçok cevap verdi

ABONE OL
27 Şubat 2021 23:19
Bakan Soylu’nun sözlerine Nihal Olçok cevap verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erol Olçok ile oğlu Abdullah Olçok, 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişiminde Fetullahçı teröristlerin saldırıları sonucunda şehit düştü.

Kanlı darbe girişiminde eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok’un acısı hala çok taze.

“450 BİN ÇOCUĞUN HAYRINA 15 TEMMUZ’DA..”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 15 Temmuz’a dair yaptığı açıklama, Nihal Olçok’u derinden etkiledi.

Bakan Soylu, “Nasıl kurtulduğumuzu zannediyorsunuz? Kim ne derse desin 450 bin çocukları doğdu bu ülkede. Allah o 450 bin çocuğun hayrına, 15 Temmuz’da bizi şu hainlere ezdirmedi.” ifadelerini kullandı.

“YANILIYORSUNUZ SAYIN SOYLU”

Süleyman Soylu’nun bu sözlerini değerlendiren Nihal Olçok, “Yanılıyorsunuz Sayın Süleyman Soylu, evladım Abdullah ve babası Erol Olçok vatan için şehit düştü. Kendi vatanında savaşmayıp başka bir ülkede çoğalan Suriyeli muhacirler için değil vallahi. Yapmayın lütfen acıyor, bu can zaten acıyor da azıcık daha az acıtın. Yoksa acı bulaşıcıdır.” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'nun sözlerine Nihal Olçok cevap verdi

Soylu: 15 Temmuz’u 450 bin Suriyeli çocuğun hayrına kazandık

yazar avatarı
Ferit NARİN
Sondakika Şanlıurfa Haberleri haber merkezi tarafından derlenip hizmet kalitesinde yayına sunulur, Ajans statüsünde olan urfa haber 7/24 yayıncılık yapar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.