Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Belediyesi, yarından itibaren ücretsiz hizmet veren kütüphanenin öğrencilerin hizmetine açılacağını duyurdu.
Haliliye Belediyesi eğitimi desteğini sürdürüyor.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre eğitime uzaktan devam edilen ülkemizde 2020-2021 eğitim öğretim döneminde yarıyıl tatili yarın sona eriyor. Eğitim öğretime devam eden binlerce öğrenci ara tatilin sona ermesinin ardından yarın yeniden ders başı yapacak.
Yarından itibaren köy okulları tam zamanlı yüz yüze eğitime başlayacakken diğer öğrenciler uzaktan eğitime devam edecek. Eğitimde tedbirlerin gevşetildiği bu süreçte eğitime desteğini sürdürme kararı alan Haliliye Belediyesi Vali Konağı yanındaki Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Kütüphanesinin açılacağını duyurdu.
Koronavirüs tedbirleri alınarak izmet verecek olan kütüphanenin hafta içi her gün 09:00 ile 17:00 saatleri arasında açık olacağı belirtildi.
Karar, özellikle sınava hazırlanan öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.
URFAMIZ URFA HABER
1
Etin kilosuna yeni yılda büyük zam
7524 kez okundu
2
Asgari ücrete kasımda üçüncü zam iddiası yayınlandı.
3435 kez okundu
3
Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun son toplantısı 28 Aralık’ta yapılacak
2368 kez okundu
4
2022’de kripto para birimleri uzmanların 13 tahmini
1644 kez okundu
5
ŞUTSO’dan yeni ekonomi reform paketiyle ilgili açıklama
1411 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.