Afrin’e yönelik “Zeytin Dalı” harekatında TSK’nın ilerleyişi karşısında, mevzilerini patlayıcılarla tuzaklayarak terk eden YPG’li teröristlerin sivillerin arasına yerleştiği ve sivil binalara keskin nişancılar yerleştirdiği belirtildi.
Hürriyet’in haberine göre ise, Türkiye’nin “Zeytin Dalı” harekatı yürüttüğü Afrin’in kontrolünü elinde tutan terör örgütü PYD-YPG’nin, silahlı güçlerini sivillerin arasına yerleştirdiği ve boşalttığı alanlara ise el yapımı patlayıcı, mayın ve bubi tuzakları döşediği belirlendi.
Afrin’de ele geçirilen köy ve bölgelerde TSK’nın patlayıcıları temizlediği ve kontrolü sağlanan bölgelerde güvenli noktalar oluşturduğu belirtildi.
Ayrıca teröristlerin, sivil yerleşim yerlerinde hendekler açıp, barikatlar kurduğu, sivillerin yaşadığı binalara da keskin nişancılar yerleştirdikleri ifade edildi. TSK’nın da daha önce Doğu ve Güneydoğu’da hendekler ve barikatların kurulduğu sıradaki benzeri meskun mahal operasyonları yapmaya hazırlandığı belirtildi.
1
Etin kilosuna yeni yılda büyük zam
7524 kez okundu
2
Asgari ücrete kasımda üçüncü zam iddiası yayınlandı.
3435 kez okundu
3
Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun son toplantısı 28 Aralık’ta yapılacak
2368 kez okundu
4
2022’de kripto para birimleri uzmanların 13 tahmini
1644 kez okundu
5
ŞUTSO’dan yeni ekonomi reform paketiyle ilgili açıklama
1411 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.