Türkiye’nin farklı İllerindeki orman yangınları ve selden zarar görenlere yardımcı olmak isteyen vatandaşların talebi üzerine İçişleri Bakanlığınca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde başlatılan “Ben de varım” adlı yardım kampanyasına Şanlıurfa’dan ulaştırılacak yardımların organize edilmesi, ihtiyaç sahiplerine sorunsuz şekilde ulaştırılması ve bu konuda yapılacak çalışmalar, ilgili tüm tarafların katıldığı bir toplantıda değerlendirildi.
Şanlıurfa Vali Yardımcısı Metin Esen başkanlığında, valilik konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; büyükşehir ve ilçe belediye başkanvekilleri, AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez ve kamu kurum kuruluşları temsilcileri, meslek odaları başkanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Yangın veya sel yazılarak 1866’ya SMS göndererek 10 TL bağış yapılabilen kampanyada, yangın ve sel afeti yaşayanlara ulaştırılmak üzere yapılacak yardımların yatırılabileceği banka hesap şöyle belirtilmelidir. “Yangın ve sel afeti yardım kampanyası, EFT ile yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazılması gerekmektedir.”
– ŞANLIURFA
1
Marul türleri – en iyi 15 çeşit yapraklı yeşillik
6307 kez okundu
2
C Vitamininin Sağlığa Faydaları ve Doğru Kullanımı
5605 kez okundu
3
Keçi peyniri: yararları ve zararları
5429 kez okundu
4
Kavrulmuş fıstık: yararları ve zararları nelerdir ?
4331 kez okundu
5
Karpuz çekirdeklerinin: faydaları ve zararları nelerdir ?
3118 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.