Şanlıurfa’da bekçilerin fıstık nöbeti başladı
ŞANLIURFA – Türkiye’nin en fazla fıstık üretilen ili olan Şanlıurfa’da bekçilerin nöbeti başladı. Türkiye’nin en fazla fıstık üretilen ili Şanlıurfa’da hasat dönemi yaklaşıyor.
Her yıl yaşanan bahçede hırsızlık olaylarına karşı bu yıl önlemler sıkılaştırıldı. Olgunlaşıp içi dolan Urfa Fıstığının hırsızlar tarafından çalınmaması için bekçiler 24 saat boyunca nöbet tutuyor.
Gece fıstık bahçesine giden bekçiler, el feneri yardımıyla etrafı kontrol ediyor. Araçlarla bahçelerde dolaşan bekçiler, gündüz vakti de nöbetlerine devam ediyor.
Hırsızlık olaylarına karşı nöbet tuttuklarını söyleyen İsa Geçgil, ” Fıstık hasadına sayılı günler kaldı. Hırsızlara karşı caydırıcı devriyeler atıyoruz.
Burada bekçilerimiz var, onları kontrol ediyoruz. İnşallah bereketli bir yıl olur ama geçen seneye göre daha az. Allah utandırmasın” diye konuştu.
URFA HABER
1
Urfa’lıların siyasetten beklentileri..
28337 kez okundu
2
Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atamaya Baro’dan tepki
6248 kez okundu
3
Bayram trafiği: Kentin birçok noktasında uzun kuyruklar oluştu
6217 kez okundu
4
Urfa Haber: Şanlıurfalı Gençlere Dev Burs Müjdesi! Başvurular Başladı
3736 kez okundu
5
Şanlıurfa’da yasaklar kalktı! İşte tüm detaylar…
3379 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.