Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesinde bir banka şubesindeki çalışanları silahla tehdit eden soyguncu, kasadaki bir miktar parayı alıp kaçtı.
Emniyet Caddesi’nde bir banka şubesine gelen silahlı bir kişi özel güvenlik görevlisinin tabancasını gasbetti. Banka çalışanlarını tehdit edip etkisiz hale getiren soyguncu, kasadaki bir miktar parayı alıp yaya olarak olay yerinden kaçtı. Soyguncu, kendisini kovalayan polislere de ateş etti.
Olayın ardından banka şubesine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Zanlının yakalanmasına çalışılıyor.
ŞANLIURFA’da silahlı kişi ya da kişiler, girdikleri banka şubesinden bir miktar para ile etkisiz hale getirdikleri güvenlik görevlisinin silahını gasp edip, kaçtı.
Kaynak: AA
1
Urfa’lıların siyasetten beklentileri..
28258 kez okundu
2
Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atamaya Baro’dan tepki
6171 kez okundu
3
Bayram trafiği: Kentin birçok noktasında uzun kuyruklar oluştu
6144 kez okundu
4
Şanlıurfa’da yasaklar kalktı! İşte tüm detaylar…
3271 kez okundu
5
Sağlık Müdürü’nden ağaç seferberliğine büyük destek!
2376 kez okundu