Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce yürütülen alt yapı çalışmaları sürüyor.
MERKEZ İLÇELER İÇİN 54 KİLOMETRELİK KANALİZASYON HATTI
Merkez ilçeler olan Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde revize edilen altyapı noktalarının yanı sıra yeni yerleşim alanlarının da altyapı (içme suyu ve kanalizasyon) çalışmaları devam ediyor.
ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, toplamda 54 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışması için tekniğine uygun bir şekilde hizmetleri sürdürüyor. İş makinelerinin çalıştığı alanda teknik personeller de hat döşeme uygulaması için çaba sarf ediyor.
URFAMIZ
1
Marul türleri – en iyi 15 çeşit yapraklı yeşillik
6307 kez okundu
2
C Vitamininin Sağlığa Faydaları ve Doğru Kullanımı
5605 kez okundu
3
Keçi peyniri: yararları ve zararları
5429 kez okundu
4
Kavrulmuş fıstık: yararları ve zararları nelerdir ?
4331 kez okundu
5
Karpuz çekirdeklerinin: faydaları ve zararları nelerdir ?
3118 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.