Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte engelli raporuyla dolandırıcılık yapan bir şebekeyi takibe aldı.
Şanlıurfa merkezli Şırnak, Mardin ve Kilis’te eş zamanlı düzenlenen operasyonda, sahte sağlık raporu düzenlemek suretiyle ÖTV indiriminden faydalanıp araç satın alan ve evde bakım ücretinden yararlanarak devleti 480 bin lira zarara sokan 11 şahıs gözaltına alındı.

Şanlıurfa merkezden 8, Şırnak’tan 3, Mardin ve Kilis’ten ise birer kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1
Marul türleri – en iyi 15 çeşit yapraklı yeşillik
6307 kez okundu
2
C Vitamininin Sağlığa Faydaları ve Doğru Kullanımı
5605 kez okundu
3
Keçi peyniri: yararları ve zararları
5429 kez okundu
4
Kavrulmuş fıstık: yararları ve zararları nelerdir ?
4331 kez okundu
5
Karpuz çekirdeklerinin: faydaları ve zararları nelerdir ?
3118 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.