Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte engelli raporuyla dolandırıcılık yapan bir şebekeyi takibe aldı.
Şanlıurfa merkezli Şırnak, Mardin ve Kilis’te eş zamanlı düzenlenen operasyonda, sahte sağlık raporu düzenlemek suretiyle ÖTV indiriminden faydalanıp araç satın alan ve evde bakım ücretinden yararlanarak devleti 480 bin lira zarara sokan 11 şahıs gözaltına alındı.

Şanlıurfa merkezden 8, Şırnak’tan 3, Mardin ve Kilis’ten ise birer kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1
Urfa’lıların siyasetten beklentileri..
28386 kez okundu
2
Şanlıurfa Sağlık İhalesinde Milyarlık ‘Adrese Teslim’ Skandalı İddiası!
6399 kez okundu
3
Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atamaya Baro’dan tepki
6297 kez okundu
4
Bayram trafiği: Kentin birçok noktasında uzun kuyruklar oluştu
6264 kez okundu
5
Urfa Haber: Şanlıurfalı Gençlere Dev Burs Müjdesi! Başvurular Başladı
3862 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.