Stoper transferi yapmak isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe, birbirlerine rakip oldular. Fransız Foot Mercato sitesinin haberine göre iki kulüp, kiralık olarak Marsilya’da forma giyen Aymen Abdennour’u transfer etmek istiyor.
Bonservisi Valencia’da bulunan ve iki sezondur kiralık olarak Marsilya’da forma giyen Tunuslu stoperin sene sonunda Valencia’ya geri dönmeyeceği ve kendisine şimdiden takım aramaya başladığı iddia edildi.
SÜPER LİG VEYA LA LIGA
29 yaşındaki Tunuslu stoper ile Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ilgilendiği, La Liga’dan da bazı takımların Abdennour’un kararını beklediği kaydedildi.
2015 yılında Monaco’dan 22 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Valencia’ya transfer olan Aymen Abdennour, iki sezon İspanya’da oynadıktan sonra kiralık olarak Marsilya’ya gitmişti.
Sert yapısıyla dikkat çeken Abdennour, sol ayağını kullanıyor. 1.87 boyundaki stoper, bu sezon Marsilya’da forma şansı bulamıyor.
1
TFF transfer dönemlerinin bitiş tarihini uzattı
12495 kez okundu
2
Milli Güreşçi Taha Akgül 9. kez Avrupa Şampiyonu oldu!
2434 kez okundu
3
Şanlıurfaspor bu hafta kimle oynayacak
1731 kez okundu
4
Şanlıurfa’lı genç Türkiye şampiyonu oldu..
1554 kez okundu
5
Şanlıurfaspor’da kadroya 2 yeni transfer daha
1461 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.