HDP’nin belediye başkan aday adayı tren kazasında hayatını kaybetti

HDP’nin belediye başkan aday adayı tren kazasında hayatını kaybetti

ABONE OL
27 Şubat 2021 23:20
HDP’nin belediye başkan aday adayı tren kazasında hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da meydana gelen yüksek hızlı tren kazasında 3’i makinist 9 kişi hayatını kaybetti, 47 kişi de yaralandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, tren kazasıyla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nedeni incelemeler sonucunda ortaya çıkacak. Tren kazasında hayatını kaybedenler arasında Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde HDP Belediye Başkan aday adayı olan Yusuf Yetim’in (53) de bulunduğu öğrenildi.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresinde uzman olarak görev yapan ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde HDP’den Bozova ilçe belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Yusuf Yetim, bu sabah meydana gelen tren kazasında hayatını kaybetti.

CENAZESİ ŞANLIURFA’YA GETİRİLECEK
Yetim’in cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Ankara’ya giden yakınları tarafından teslim alınarak memleketi Şanlıurfa’ya getirileceği kaydedildi.

yazar avatarı
Ferit NARİN
Sondakika Şanlıurfa Haberleri haber merkezi tarafından derlenip hizmet kalitesinde yayına sunulur, Ajans statüsünde olan urfa haber 7/24 yayıncılık yapar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.