Hızlı bir şekilde teşkilatlanmasını bitirip sahaya inen Gelecek Partisi, Şanlıurfa’da kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.
Parti, son olarak kentte Kadın Kolları Başkanlığı için Gündem Urfa Haber sitesinin imtiyaz sahibi olan Gazeteci-Yazar Dilek Eşki ile yollarını birleştirdi. Eşki partinin kadın kolları başkanı oldu.
Aslen Şanlıurfalı olan Dilek Eşki, ilk okulu dördüncü sınıfa kadar örgün okumuştur. Dördüncü sınıftan sonra orta okul ve liseyi açıktan okuyup bitirdikten sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Harran Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans’a başlamıştır.
2016 yılının ağustos ayından beri yayın hayatında olan Gündem Urfa internet haber sitesinin kurucusudur. 2015 yılından beri köşe yazarlığı yapmaktadır. Aynı zamanda profesyonel fotoğrafçılık alanında çekimleri mevcuttur. 2013 yılından beri çeşitli sivil toplum kuruluşlarında hem gönüllü hem aktif görev almıştır. Bunlar arasında İHH, AFAD, ŞANGED, KADEM, KIZILAY yer almaktadır.
İyi derecede Kürtçe, orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.
1
Etin kilosuna yeni yılda büyük zam
7524 kez okundu
2
Asgari ücrete kasımda üçüncü zam iddiası yayınlandı.
3435 kez okundu
3
Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun son toplantısı 28 Aralık’ta yapılacak
2368 kez okundu
4
2022’de kripto para birimleri uzmanların 13 tahmini
1644 kez okundu
5
ŞUTSO’dan yeni ekonomi reform paketiyle ilgili açıklama
1411 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.