Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Beylikdüzü Haldun Taner İlkokulu’nda 1382 no’lu sandıkta oyunu kullandı.
Oyunu kullandıktan sonra basın açıklaması yapan CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, “Türkiyemiz adına, İstanbulumuz adına önemli bir seçim yaşıyoruz. Bu sadece İBB Başkanlığı seçimi değil, aynı zamanda Türkiye’nin demokrasi sürecine yaşatılan hukuksuzluğu tamir etme sandığıdır.
Demokrasimiz, İstanbulumuz memleketimizin gelecekteki meşruluğu adına halkımız en doğru kararı verecektir. Hayırlara vesile olsun. Günün sonunda her şey çok güzel olacak.” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı
Binali Yıldırım’ın “Bilerek, bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yaptıysak, haksızlık yaptıysak helallik istiyorum.” sözlerine de yanıt veren Ekrem İmamoğlu, “Bu temenniler güzel, ben de dün aynı temennileri dile getirdim. Keşke seçimlerde her yol mübah anlayışıyla değil de millete yüzüne dönerek milletin çıkarına cümleler kurarak ve seçim için oy için her şeyi yapmak değil.
Keşke milletine moral veren, şehrine umut veren cümlelerle seçim yaşasak. Bu seçim birçok yönüyle, bundan sonraki seçimlerin stratejilerine katkı sunacaktır.
Bu bakımdan elbette helalleşelim, herkes hakkını helal etsin ama bundan sonra da bu hataları yapmayalım. Tekrar seçim hayırlı olsun, her şey çok güzel olacak. Çok güzel bir netice bekliyorum.” dedi.


1
Etin kilosuna yeni yılda büyük zam
7524 kez okundu
2
Asgari ücrete kasımda üçüncü zam iddiası yayınlandı.
3435 kez okundu
3
Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun son toplantısı 28 Aralık’ta yapılacak
2368 kez okundu
4
2022’de kripto para birimleri uzmanların 13 tahmini
1644 kez okundu
5
ŞUTSO’dan yeni ekonomi reform paketiyle ilgili açıklama
1411 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.