Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize işlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında, cezaevi firarisi İ.Ş.’nin Haliliye Mahallesi’ndeki evi ile serasına baskın yaptı.

Jandarma arama kurtarma köpeğinin de kullanıldığı aramada serada, toprağa gömülü 3 kalaşnikof tüfek, 1 makineli tabanca, 3 otomatik av tüfeği, 1 şarjörlü otomatik av tüfeği ile bu silahlara ait 3 şarjör, 16 mermi ve 27 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Silahlara el koyan jandarma, baskın sırasında evde olan cezaevi firarisi İ.Ş.’yi yakalayarak, gözaltına aldı. ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘silahla tehdit’, ‘yaralama’ , ‘hırsızlık’ ve ‘hakaret’ suçlarından da arama kaydı olan firari, sevk edildiği adliyede, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1
Urfa’lıların siyasetten beklentileri..
28343 kez okundu
2
Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atamaya Baro’dan tepki
6257 kez okundu
3
Bayram trafiği: Kentin birçok noktasında uzun kuyruklar oluştu
6223 kez okundu
4
Urfa Haber: Şanlıurfalı Gençlere Dev Burs Müjdesi! Başvurular Başladı
3768 kez okundu
5
Şanlıurfa’da yasaklar kalktı! İşte tüm detaylar…
3388 kez okundu