Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.
Başkan Beyazgül tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınının İslam âleminin üzerinden bir an evvel kalkması temennisinde bulunarak Kandillerin, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, maneviyatı yüksek geceler olduğuna işaret etti.
Başkan Beyazgül:”Regaip Kandilini ifa edeceğimiz gecede bolluk, bereket, iyilik ve sevgi kalplere dolmaktadır. Üç aylara ulaşırken, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gölgesini de üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği kanaatindeyim. Regaip Kandiliyle başlayan, Miraç ve Berat kandilleriyle devam ederek Kadir Gecesi ve Ramazan ayı ile doruğa ulaşacak mübarek üç ayların kardeşliğin ve iyiliğin yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum.”
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaip kandilini tebrik eder, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
URFA HABER URFAMIZ
1
Marul türleri – en iyi 15 çeşit yapraklı yeşillik
6307 kez okundu
2
C Vitamininin Sağlığa Faydaları ve Doğru Kullanımı
5605 kez okundu
3
Keçi peyniri: yararları ve zararları
5429 kez okundu
4
Kavrulmuş fıstık: yararları ve zararları nelerdir ?
4331 kez okundu
5
Karpuz çekirdeklerinin: faydaları ve zararları nelerdir ?
3118 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.