Ypg pkk ve terör örgütlerine karşı güvenlik ve barışı saģlamak için yapılan sınır ötesi haraket ve yapılan operosyan da terör mensuplarına çok zayiat verilmesinden dolayı terör örgütü hedef gözetmeksizin sivil çocuk demeden vatandaşlarınıza havan mermisi ile ateş etmesi sonucu kamu görevlisi olan CİHAN GÜNEŞ ve suriyeli sığınmacı ailenin enküçük cocukları 9 aylık bebek MUHAMMED SAAD OMAR Şehit oldu. Bugün Cuma namazı ardından kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı resmî törende şehitler ebediyete uğurlandı.
Törene katılan İYİ PARTİ Şanlıurfa il başkanı ÇAKMAKLI,
Yüce ALLAH şanlı ordumuzu ve vatanımızı korusun inşaALLAH şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun inşaALLAH yaralılarımıza sağlık ve esenlik diliyorum.
1
Marul türleri – en iyi 15 çeşit yapraklı yeşillik
6307 kez okundu
2
C Vitamininin Sağlığa Faydaları ve Doğru Kullanımı
5605 kez okundu
3
Keçi peyniri: yararları ve zararları
5429 kez okundu
4
Kavrulmuş fıstık: yararları ve zararları nelerdir ?
4331 kez okundu
5
Karpuz çekirdeklerinin: faydaları ve zararları nelerdir ?
3118 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.