ŞUSKİ, Karaköprü’de ilçesi Doğukent bölgesinde ana isale hattının bağlantı çalışması nedeniyle bu akşam saat 22.00’den yarın saat 08.00’a kadar 8 mahalleye su verilemeyeceğini duyurdu.
Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, Karaköprü’de ilçesi Doğukent bölgesinde ana isale hattının bağlantı çalışması nedeniyle Atakent, Narlıkuyu, Çamlıyayla, Güllübağ, Akbayır, Doğukent, Batıkent, Kızlar ve Maşuk mahallelerinde bu akşam saat 22.00 ile yarın saat 08.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacağını bildirdi.
Konuya ilişkin ŞUSKİ‘den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“DİKKAT ! SU KESİNTİSİ Karaköprü İlçesi Doğukent bölgesi ana isale hattının bağlantı çalışması nedeni ile
19 Temmuz Çarşamba günü saat 22.00 ile 20 Temmuz Perşembe günü saat 18.00 arası Atakent, Narlıkuyu, Çamlıyayla, Güllübağ, Akbayır, Doğukent, Batıkent, Kızlar ve Maşuk (Seyrantepe) mahallelerinde su kesintisi meydana gelecektir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.”
1
Karaköprü
2099 kez okundu
2
Karaköprüde işçi hayatını kaybetti, Mimarlar “İhmal” dedi
1942 kez okundu
3
İlaç toplama merkezi Dün açıldı, bugün kapandı!
1881 kez okundu
4
Karaköprü’de okul kantinlerinde pandemi denetimi
1868 kez okundu
5
Karaköprü Belediyesi sokaktaki canları unutmadı
1505 kez okundu