Milan‘da oynayan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor’a verdiği röportajda ileride Galatasaray’da oynamak istediğini söyledi.
Yıldız oyuncu, Galatasaray taraftarı olduğunu bir kez daha vurgularken, “Çocukken taraftarı olduğum Galatasaray’da oynamak isterim. Transfer söylentileri olması normal. Ben sadece Milan’ı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
“FENERBAHÇE ZAMANLA TOPARLAR”
Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyon olmak istediğini belirten Çalhanoğlu, “Fenerbahçe’nin çok yeni oyuncuları var. Zamanla durumu toparlar. Benim kalbim Galatasaray’la inşallah onlar için en iyisi olur” dedi.
“MİLLİ TAKIMDA HİÇ GRUPLAŞMA YOK”
Milli Takım’la ilgili ise Hakan Çalhanoğlu şu ifadeleri kullandı;
“Oyuncular olarak Milli Takım’da kenetlendik. Hiçbir gruplaşma yok. Milli Takım’da kaybettiğimizde taraftarlar kızıyor, anlıyorum ancak ancak aşırı tepki veriyorlar. Grupta rakiplerimiz Fransa ve İzlanda. Gruptan çıkmayı başarabiliriz. Milli takımda mental olarak daha kuvvetli olmalıyız. İyi futbolcularımız var, diğer takımlardan eksiğimiz yok. Tecrübesizlik olduğunu söyleyebilirim. Bunları aşabilirsek iyi yerlere geliriz. Genç bir takımız ve takım arkadaşlarıma güveniyorum.”
Hakan Çalhanoğlu ayrıca, Liverpool ile fırtınalar estiren Klopp ile çalışmayı da çok istediğini belirtti.
1
TFF transfer dönemlerinin bitiş tarihini uzattı
12495 kez okundu
2
Milli Güreşçi Taha Akgül 9. kez Avrupa Şampiyonu oldu!
2434 kez okundu
3
Şanlıurfaspor bu hafta kimle oynayacak
1731 kez okundu
4
Şanlıurfa’lı genç Türkiye şampiyonu oldu..
1554 kez okundu
5
Şanlıurfaspor’da kadroya 2 yeni transfer daha
1461 kez okundu