Şanlıurfa bugün Orta Afrika’da yer alan Burundi’nin Ankara Büyükelçisi Gêrard Ntahorwaroye Bikebako ve beraberindeki heyeti ağırladı.
İş insanı Mehmet Korkut Polat’ın özel misafiri olarak kente geldikleri öğrenilen heyet Organize Sanayi Bölgesi’nde firmaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördü. Ziyarette yatırım amaçlı istişarelerde bulunulduğu öğrenildi.
Heyet Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü de ziyaret etti. Beyazgül ziyarete dair yaptığı paylaşımda “Türkiye ile işbirliğini her alanda geliştiren Burundi’nin Ankara Büyükelçisi Gêrard Ntahorwaroye Bikebako ile bir araya geldik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Heyet daha sonra kentten ayrıldı.
1
Urfa’lıların siyasetten beklentileri..
28336 kez okundu
2
Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atamaya Baro’dan tepki
6247 kez okundu
3
Bayram trafiği: Kentin birçok noktasında uzun kuyruklar oluştu
6216 kez okundu
4
Urfa Haber: Şanlıurfalı Gençlere Dev Burs Müjdesi! Başvurular Başladı
3736 kez okundu
5
Şanlıurfa’da yasaklar kalktı! İşte tüm detaylar…
3379 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.