DOLAR 6,8515
BIST 8,5536
Şanlıurfa 40°C
Sıcak

İl başkanı ÇAKMAKLI’dan önemli açıklamalar…

28.02.2019
A+
A-

Karaköprü ilçe teşkilatlarında çatlaklar oluşmaya başladı.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday listelerinin yüksek seçim kuruluna son teslim tarihinden sonra Karaköprü ilçe teşkilatlarında istifa ve görevden alınmalar yaşandı.
İlk olarak AKPARTİ ilçe başkanı belediye meclis üyeliği için aday belirlenmesinin kendisinin bilgisi ve yetkisi dışında isimlerin yer aldığını belirterek sosyal medya hesabından duyurarak görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Bir gün sonra nedeni açıklanmadan kamuoyuna Bilge verilmeden SAADET PARTİSİ Karaköprü ilçe başkanını görevden aldığını açıkladı. Son olarak İYİ PARTİ Karaköprü ilçe başkanı Mehmet Rüzgar ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İYİ PARTİ Şanlıurfa il başkanı Mehmet Fedai ÇAKMAKLI’ya telefonla yaptığımız röportajda ilçe başkanımızla Karaköprü belediye meclis üyeliği için hazırlanan listeye ısrarla itiraz ettiğini belirten ÇAKMAKLI, aday belirleme sürecinde bu ısrarın asıl sebebinin kendi eşi olan hanımefendinin birinci sırada belediye meclis üyesi adayı olarak belirlemek istediğini anladık. Bizde il teşkilatı olarak bizim partinin kişisel ve aileye hizmet değil, Şanlıurfa ve Karaköprü ilçemize hizmet babında en iyi şekilde verimli olacak listeyi oluşturduğumuza inanıyoruz, bu nedenle ilçe başkanımızın bize istifasını verdiğini ve başka bir partiye TRANSFER olduğunu söyledi. Seçim sürecinde daha böyle transferler olacaktır, Allah yolunu açık etsin, bu seçim virajında Karaköprüde İYİ PARTİ’yi en iyi şekilde temsil eden yeni bir ilçe başkanı atama çalışmalarına başladık. Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.